search

                               

Content

LECTOESCRIPTURA P3 (II). ACTIVITATS SEGON TRIMESTRE.


LECTOESCRIPTURA. RECULL D'ACTIVITATS BASADES EN EL NOM PROPI. SEGON TRIMESTRE


Aquest és un nou conjunt d'activitats per a treballar la lectoescriptura a la classe de 3 anys. La primera entrega, que correspon a les activitats del primer trimestre es pot veure aquí.


El segon trimestre seguim amb l'objectiu principal de descobrir les lletres i els sons a partir del nom propi. S'incrementa, però, la dificultat: comencem a utilitzar amb més freqüència els noms sense el suport de la fotografía, ens fixem en com sonen tant la inicial com altres lletres de dins del nom, preparem material per treballar-jugar autònomament en petits grups...
Com en el primer trimestre, intentem que sigui una descoberta plaent, amb un toc lúdic, fent servir els nostres noms com a base de jocs a classe.

Aquestes són les activitats d'aquest període.
A tenir en compte que hem treballat la majoria de vegades amb mig grup, aprofitant desdoblaments amb altres activitats (psicomotricitat), i hem realitzat un promig d'una activitat de lectoescriptura a la setmana (hi ha hagut alguna setmana que n'hem fet dues).
Les imatges no estan activades però es pot accedir a la descàrrega dels arxius que descriuen les activitats a través d'aquest  ENLLAÇ


SEQÜÈNCIA D'ACTIVITATS DE LECTOESCRIPTURA P3, BASADES EN EL TEBALL DEL NOM PROPI. 2n TRIMESTRE Pdf












Estàs en Lectoescriptura P3 (II). Activitats 2n trimestre (P3)Llengua P3.  Torna a Inici

6 comentaris:

  1. Són unes activitats molt, molt motivadores i engrescadores segur que els teus petits sempre es mostren ben disposats a remenar i buscar lletres jejeje.
    Nosaltres, també som a P3, estem treballant aquest tipus d'activitats de lectoescriptura en els racons de treball, aviat publicaré una entrada a Petit món per explicar com ho fem. Gràcies, com sempre, per compartir tant i tant.
    Tonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Anna,
      Segurament quasi totes les mestres fem activitats molt similars però sempre hi ha matissos que donen idees als altres. Per això és interessant de compartir-les. M'encantarà llegir aquesta entrada teva! :-)
      Moltíssimes gràcies pel teu comentari.

      Elimina
  2. Estoy ahora mismo haciendo la ola en casa de la emoción que me entra al leer tus entradas formato pdf (monísimo) donde te pegas una currada enorme con ideas geniales y encima nos lo subes para que todas lo disfrutemos alegremente. Eres una crack Marta y la idea de las tapas de paquetes de toallitas es lo más.
    Pd: aquí estoy yo también liada con libros de nombres, memory de nombres... que estos ingleses no hacen nada con el nombre de los niños y hay que meterles caña!!! jaja.
    Un abrazo enorme y mil gracias otra vez!!!
    Pd 2: Anna leeré tu entrada en tu blog ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Laura! Gracias por tu entusiasmo. Me alegra que te sean útiles las ideas. Puestas así en paquetes resulta que hacemos un montón de actividades sobre el nombre aunque individualmente parezcan poquita cosa ;-)
      Las tapas de los paquetes de toallitas las copié de alguna idea en Pinterest aunque no recuerdo de quién es. Me encantó la idea.
      Suerte con los nombres de tus niños, jejeje
      Un abrazo!

      Elimina
  3. Activitats xulíssimes i tot molt ben documentat i seqüenciat! s'agraeix molt!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies a tu pel comentari. Espero poder tenir a punt, en breu, la tercera entrega. No deixa de ser el que fem a totes les escoles però així recopilat fa patxoca! ;-)
      Salutacions!

      Elimina



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

QUI SÓC

QUI SÓC
Marta Montero. Mestra d'educació infantil i primària. Vaig arribar a l'escola sense una especial vocació i després de fer unes quantes voltes. M'hi vaig sentir còmoda. Potser per això, anys més tard, encara tinc arguments per continuar-hi. TresQuatreiCinc és l'espai on recullo les activitats que faig a classe amb els nens de Tres, Quatre i Cinc anys -ara també amb els de sis i set-. Per a mi i per a tots els que les puguin trobar interessants. Benvinguts.

Contacta'm

Nom

Correu electrònic *

Missatge *

.

.

segueix-me a

  Seguir a TresQuatreiCinc a Google+ Seguir a TresQuatreiCinc a Twitter Seguir a TresQuatreiCinc a Instagram

Seguidors

Pel que fa als continguts...

Llicència de Creative Commons
TresQuatreiCinc de Marta Montero està subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial 4.0 Internacional de Creative Commons

Tradueix

English plantillas curriculums vitae French cartas de amistad German documental Spain cartas de presentación Italian xo Portuguese

La meva llista de blogs